fredag 15 april 2016

Instagram

Hej igen!
Det tog fart de där med Instagram, en jäkla massa folk la till mig direkt, tydligen har massa människor redan Instagram och har börjat skriva osv, vet inte hur jag svarar på detta ännu då jag är ny men ska sätta mig in i funktioner osv. I helgen blir det jakt och skytte ( som alltid) men även lite bygge. Ska påbörja bygget av altanen. En god vän från Stockholm kommer ner över helgen också, vore skoj om han fick vara med när man skjuter en gris eller två.
För er som ännu inte gjort detta får ni mer än gärna följa mig på instagram, där kommer bilder från jakter osv läggas upp, kanske inte så mycket skjutna djur då detta sällan är så populärt, dessutom har några elever lyckats finna mig på Instagram så de lär väl få bli rätt städat där är jag rädd.
Instagram: Vildsvinssverige

Fick mig dessutom en fin ölkyl av min vän Stefan. Denna kommer användas till just öl, inte cider eller rådjur som vissa har sagt.
För er som vill börja planera bytesjakter eller komma hit och jaga i säden eller på åtlarna i sommar/höst bör kanske börja planera in detta snart så man slipper drop-in i höst, även om jag mer än gärna byter jakter med er läsare. Alltid skoj att lära känna nytt folk. Älgjakten i september är redan ordnad och det blir mycket lite jakt i oktober här nere i Småland, tar bara ut två dagar i oktober.

Ha det bra nu så länge och framför allt, TREVLIG HELG VÄNNER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar