söndag 17 april 2016

trevlig helg

Hej gottfolk!

Jag har haft en riktigt rolig helg, Kristoffer var här från Stockholm och vi lyckades få en gris med oss hem efter att vi åkt ut på fredagen. De började regna precis i skottet så vi hade exceptionellt tur med vädret också. Det blev en liten galt på 72 kilo som gick förbi på vägen där vi stod, skottet gick genom lungan men väldigt högt så de tog nederkanten på ryggraden. Skoj för min vän att vittna detta på nära håll då han är lite novis på området. De kändes dock som att han blev lite biten och fick ett intresse av att ta jägarexamen.
Det börjar bli lite följare på Instagram, dessa har kunnat se bilderna från helgen.
Utöver detta har jag fixat lite med altanen, putsat upp min älskade Luxus och läst in mig på reglerna inför nationella provet som mina kära elever ska få göra nu i veckan. Min vän åkte precis innan lunch och min far dök upp nästan direkt efter detta, vi hjälptes åt med altanen och gjorde en del som måste bli gjort innan vi gräver ner plintarna. Med ett så fullspeckat schema hann jag inte ta mig ut till jaktlaget som skulle röja ner några buskar och ställa ut saltstenar. Får helt enkelt ta igen detta nästa arbetsdag.

Det kommer snart börja bli grönt ute, börjar redan bli musöron på björkarna, nu börjar en av de härligaste årstiderna på året. Bara passa på och njut, lite regn hade verkligen behövs dock.

(RED) Nästa lördag anordnar jag ungdomsskytte för ungdomarna i byn, alla ungdomar får komma. Är de yngre än 15 bör föräldrarna vara med. Vi kommer att skjuta Trap och 22lr på rådjursbanan. Där efter kommer vi att prova älgbanan efter lunch, ungdomarna bjuds dessutom på korv. Förhoppningsvis kommer tidningen att vara med också! Får hoppas på en stor uppslutning av ungdomar som börjat intressera sig för jakt och skytte. För er som är intresserade finns en grupp på facebook : SSSK Ungdomsgrupp. OBS RED: Sista lördagen i april

Får se om man orkar sig ut ett par timmar ikväll, vore spännande att se över vallarna nu då de börjar bli gröna och fina.

Skitjakt alla vänner, (och ni andra också).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar