onsdag 8 april 2015

Framsteg i livet!

Hej allesammans,
det blev en gris igår och en gris idag, känner mig sleten nu. Ska flyga norröver imorgon och gå på ett dop för min systers yngsta son Mårten. Kungligt cool unge, blir lite god mat och massa god dryck.

Blir en sväng till Uppland först dock.

Idag skrev jag på papper för husköpet så nu har man tagit det steget fram i livet, sätter mig aldrig mer i en lägenhet (inte för att jag bor i en lägenhet nu), det är inget för en fri man, och framför allt "You ain't no sort of man until you own land" Så nu har man en kåk i Timmernabben :) Inflytten blir dock tyvärr inte fören i mitten av Juli. Men en jävligt trevlig kåk vill jag tillägga. Får skaffa mig en båtplats och kanske en båt också?

Nä, nu har jag firat lite så får väl tacka för mig, måste sova lite, har lovskola nu under påsklovet så jag får lite älgjakt i september.

Allt gott mina vänner och skitjakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar