måndag 7 januari 2013

Hur går det för er?

Hej alla!

Hur har det gått för er nu i vinter? För mig var det ingen gris på åtlarna under den tiden det låg snö, någon enstaka har man skjutit men annars har det varit långt nu senaste tiden. Målat på tjära på en nygammal åtel jag har haft förr, där visade det sig vara mycket gris vilket kan vara ett alternativ för ny åtel.

Har nu snart gjort klart min examensuppsats och tar min examen 18 januari, börjar jobba på krungårdsskolan den 21 januari. Det är skoj att slippa var student, men kanske påverkar detta jakten något!

Jag har även fått ögonen på någon ny mark kring Nybro som har rikligt med gris, mina permanenta åtlar brukar ha mycket gris men senaste tiden har det varit lite, jag har jagat dem hårt under 2012. Det blev rätt många grisar tillslut men räknar med mer iår.
Det har också kommit till min kännedom att även älgar uppskattar tjära? Denna älgen stod rätt länge på tjäran..

Skitjakt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar