tisdag 29 januari 2013

Det är mycket som skett!

Hejsan kära läsare!

Det är minst sagt mycket som har hänt, jag tog examen förra fredagen och jag började jobba måndagen direkt efter. Det har alltså varit full rulle. Har endast suttit ute en gång sedan min examen. Men, jag har å andra sidan köpt mig två stycken MMS åtelkameror, som ska underlätta arbetet så jag slipper köra runt till varje åtel, då avstånden är rätt stora.
Jag har också fått hem min Sauer från Skånejakt med vissa betydande modifikationer. De nya åtlarna har rätt stor tillgång till mat nu, har öst ut matrester (från slottet) och majs. Ska nu dessutom prova sätta ut surströmming och skjuta två hål i burken med 22an för att se vad detta har för effekt, många säger att grisarna ska strömma till platsen, så jag provar och hör av mig till er. Måste ta mig en dag då jag fyller alla fyra spridarna och smetar på ny tjära etc, åtelvård.
Nu ska ju ett par dagar av värme ta bort lite av den snön vi haft, men mer snö kommer snart igen.

Ha det bra och skitjakt på er!

1 kommentar:

  1. Väntar med spänning på surströmmingtestet. Har hört både bra och dåligt om det.
    Har inte vågat själv ännu...

    SvaraRadera