måndag 3 december 2012

Till helgen!

Jag har inte skrivit på länge, men inte heller haft bra berättelser då jag har haft över huvudet med andra aktiviteter och kalas att fara på. Jag fixar med en storjakt till helgen, min första som jaktledare för större grupp och på min hemmaplan. Vi blir omkring 15-20 personer på cirka 800 hektar, fem hundar i rörelse. Detta kan bli bra då det är mycket gris i trakten och vädret verkar gynna oss! Ska bli skoj att prova min Sauer också!
Allt vi skjuter på lördagen går till viltslakteriet, pengarna går till barncancerfonden. På så vis träter inget om köttet då alla grannar inte kommer bra överens, pengarna går till forskare som kan hjälpa barn, på så vis vinner alla..

Är det någon som framöver känner för att sitta på åtel och skjuta en gris kan vi säkert lösa något, tänkte se om någon ville hyra en åtel då jag behöver pengarna och inte längre sitter så mycket på åtlarna, grisarna blir fler och fler, större och större.


Allt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar