måndag 24 december 2012

God Jul!

Det är nu julaftons morgon och tanken var att vi skulle släppa hund på rådjur, men då det under natten har blåst så mycket och även fallit en del snö blir det inget av denna jakten. Jag sitter nu och tittar på nattjakt i USA då de jagar vildsvin med bland annat värmekikare och annat modernt som inte är tillåtet i Sverige, men det måste det ju för eller senare bli. Det är ju det enda sättet att ha någorlunda kontroll på sina marker. Ett sådant sikte kostar dock väl över 100 000kr men då finns det ju ingen gräns på vad de skjuter, i filmen till höger skjuter de 17 grisar på en natt! Då är det lönt! Det motsvarar ju en mycket bra månad här i Sverige.Annat som Centerpartiet försökt slå igenom är större och mer effektiva fällor. En fälla i Sverige idag i form av sinkbrunn är ju inget effektivt medel, vet ingen som lyckats fånga en levande gris på så vis. Det gäller att fånga flera stycken, helst suggan med alla hennes kultingar. I filmen fångas 22 grisar på en natt i en och samma fälla. Då är det lönt! Det är lite jakt nu i mellandagarna men även en hel del studier, 18/1 tar jag examen då min uppsats är klar och ser bra ut. Har dessutom, eventuellt fått jobb för våren här lokalt så blir kvar i Sverige, jag som tänkte flytta ett år till Australien (igen) och låta vännerna ta hand om mina åtlar, nu blir det inte så dock. Nu ska jag lägga mig och sova en timma till sen ska jag in och leka med min gudson och systerdotter som båda terroriserar mina föräldrars hus. Ha det gott och framför allt:
 GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar