torsdag 18 oktober 2012

Dåligt uppdaterat!

Hej kära läsare,

Det är som vanligt mycket som tar min tid, men hinner ändå åka ut och sätta mig på åtel eller åker då och då, skjutit en hel del. Ett antal grisar sedan mitt förra uppdatering.

Jag har dessutom börjat skjuta grisarna efter lite tips från skjutbanan, jag skjuter dem numera i örat, det har visat sig vara otroligt effektivt!! Aldrig förr har jag sett de störta så väl. Det är som att blåsa ut ett ljus, som jag hörde på skjutbanan. Ryggen går av i huvudet och det förekommer ingen köttförstöring på djuret efter skottet. Man behöver inte heller sågen för att ta av huvudet utan skär av det enkelt. Det förutsätter ju att djuret står mycket stilla och att vapnet går helt korrekt, att man litar på vapnet.
Igårkväll kunde jag ta min tid, gris efter gris kom och gick, en grupp om fem grisar kom och åt, vari den stor galt såg mycket intressant ut men såg denne bara någon minut. Följande kom ett par ensamma gyltor, en av dessa fick bita gräset.

Utöver detta sköt jag mästerskapet på skjutbanan på rörlig älg. 4 serier skulle skjutas, jag sköt dessa med min 6.5a CG4000 med ljuddämpare. 75 av 80 poäng så känner mig hemskt nöjd.
Har ännu inte kommit åt någon älg även om jag såg 4 älgar på premiärdagen, nöp en 85kg galt på kvällen. En kammoflagegris, svart med vita fläckar, likt den grisen på bilden som förvisso var en brungris men fortfarande spräcklig.

Allt gott, skitjakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar