torsdag 9 augusti 2012

snart 16 aug

Hejsan läsare!

Det har varit en lång men arbetsam sommar här i Ålem! Jag har även fått skjuta en hel del grisar under Juli månad, senast här om natten sköt jag en doblé, min första. Två små grisar gick ner på fina bogskott. Det har gått bra med andra ord och åtlarna är överfulla även i veten och på vallarna.
Jag har köpt filmen Locka på råbock med den där killen från Vildsvinsfeber, Franz Albecht. Fick en lockpipa på köpet så ska se hur det hela fungerar, har aldrig lockat på dem bara vakat då lockandet känns fuskigt, men nu har jag insett att det hela antagligen är jävligt skoj!

Jag har fått tag på ett kylskåp men skulle vilja ha ett till då det så snabbt fylls upp så har ni något kan ni höra av er. Har ett par spännande jaktberättelser jag tänkte skriva ner då jag har lite mer tid över. Kan säga att jag skjutit in min nya bössa, en klass1 kombi i kaliber 7x57r och även min farfars bössa som fått ett Helia sikte på sig så jag har ordentliga vapen inför hösten nu!
En vecka kvar till bockjakten, placerat ut 6st saltstenar då vi har många nya hyggen med otroligt mycket rådjur på, även bra vallar etc. Så torn ska fixas nu i veckan och placeras ut. Återstår att se vad man kan skjuta nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar