torsdag 30 augusti 2012

Skoj med mycket gris, eller?

I barometern kunde man läsa om en skytt som sköt en galt på 202kg (LÖNT?!) Även att beståndet ökat radikalt, vilket vi alla är medvetna om, på gott och ont vill jag tro.
Om den jag sköt luktade galt måste denna vara avskyvärd. Det går mycket grisar på mina åtlar nu, en liten kille som lockar mig är en som var på besök inatt efter flertalet andra besök.
Har dessutom kommit över lite vete i utbyte för min husvagn som är ombyggd som vakkoja. Vetet kommer gå åt i vinter, utan tvekan.
Tyvärr regnar det idag, jag som hade tänkt gå ut och vaka på lite bock för att sedan sätta mig på åteln.. Då det väl finns tid menar jag.. Imorgon är det annat planerat och på lördag jobbar jag natt, söndag ska jag sätta 3500 granplantor och måndag börjar skolan! Att skolan börjar igen blir väl bra antar jag, det är sista terminen att studera, om allt går som det ska det vill säga! Idag fick jag dessutom telefonsamtal från en av vapenhandläggarna på Kalmar polisen, jag hade glömt kryssa i en ruta men de ordnade sig via telefonsamtalet som tur var, han sa att de skulle vara fixat så vida jag inte varit en buse senaste tiden. Då är min ljuddämpare här och monterad om någon vecka vilket ska bli hemskt spännande!


Ha det gott så länge och skitjakt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar