fredag 13 juli 2012

Lampor

Jag satt idag och tittade efter lite lampor på Johans hemsida då det kommit upp en hel del nya fräna lampor. Jag träffade Johan på tradera då jag köpte mitt första efterssökskit av honom för säkert 2 år sedan. Där efter köpte jag en annan lampa på 600 lumen via tradera. Efter ett tag fick jag ett mail av Johan med en adress. lajt.se vilket var Johans egna nyöppnade sida där han nu säljer lampor för  åtminstone Sveriges lägsta pris.
Som grisjägare måste man ha lampor, eftersöken, vägen till åteln (vägen tillbaka från åteln framför allt). Det finns hundratals användningsområden och man sliter på alla tillbehören.

Jakttilbehör är för oss jägare som skor är för kvinnor, vi måste ha mer och vi finner alltid användning av dem.

Ett litet dilemma som uppstått för mig nu är mina knivar, som akut måste slipas hela bunten av dem. Det är ett par grisar sedan min föredetta svärfar slipade mina knivar. Det har blivit två händer fulla med vildsvin i år och en hel del andra djur som fått möta bladet. Mitt älskade Swinblade (kanske bästa kniven jag har använt) är nu mer som en smörkniv. Det är således dags att lämna in alla knivar på en ordentlig slipning.

En rolig berättelse om min bil:

Jag ska till Tyskland nästa vecka tillsammans med 2 kamrater, vi ska till Lübeck för att festa och studera kulturen samt se muséum. Jag skulle därför lämna in min bil på Service så inget skit skulle uppstå. Följande saker fick bytas ut:

Drivremmen,
Oket på bakaxeln.
3st däck
1st stor Service oljebyten, tändstift m.m.

Så de som bara skulle bli ny olja blev 10 lax och en mindre besupen resa till Tyskland. Annars jobbar jag på ska ni veta, och det är nog tur det, att jobba är bra för själen. Dessutom finns det ju så goa damer på slottet, svårt att slita sig!

Skitjakt på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar