måndag 2 juli 2012

Grisar skjutna men ingen uppdatering!

Hejsan!

Jag hoppas att ni alla har det gött i sommarvärmen och har mycket vildsvin på grillen? Jag har grillat vildsvin 5-talet gånger hittils och fler lär det bli.

Jag sköt här om natten en gris till. Det är svårt att skriva då jag fått låna ut mitt hus till min syster med familj och spenderar därför Juli månad i en husvagn. Det känns som att bo på en åtel men det får gå, det gör min syster lycklig då får det vara värt det. Dessvärre är jag ju numera ensam så det är väl ingen större förlust att då sova i husvagn. Har haft en hel del trevliga utekvällar, (både festlighet och åtel) då jag inte sitter mycket på vallarna längre, mest för att jag inte har tiden, jag har så väldigt mycket på åtlarna nu, utöver kultinggrupperna så jag kan allt plocka hem från åtlarna. galten jag sköt i torsdag kväll var en av en större grupp, men han fick inte riktigt komma in bland gyltorna så han stod i bakgrunden då jag sköt.

Grisen blev tingad rätt så snabbt av en kamrat och nu vill ytterligare tre kamrater köpa varsin gris så det är snart dags att åka ut igen och nypa en till. Men jobbar 6 dagar i veckan på Kalmar slott för tillfället så ont om tid att jaga. Börjar vid 10 på morgonen så kan sova ut lite i alla fall.

Hyrde dessutom trapp-banan nu då jag är skjutvärd har man en del fördelar. Vi hade trevligt som tusan och även min gudson Viggo och hans lekkamrat Rasmus fick prova skjuta för första gången, Viggo är tre år men den minen han gjorde efter han sköt av sitt första skott med min hagelbössa visade att han var mer än nog intresserad att fortsätta i morbror Davids spår.

Det var allt för idag, kanske ska till grisbanan i helgesbo ikväll och skjuta lite.. Det är skoj när det smäller.

Skitjakt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar