torsdag 3 maj 2012

Länge sen nu

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här, mycket tråkigt har skett på den privata fronten men desto mer jakt blir resultatet av det. Så kanske är det som de säger att det finns inget ont som inte har något gott med sig. Inatt satt jag ute och sköt årets femte (sjätte?) gris, blev en galt på 100kg, den riktigt stora kom inte fram så fick nypa den som stod med bredsida till. Skottet gick bra och de andra sprang undan. Så som sig bör.
Jag kunde inte få ut den själv så min far kom med traktorn. Jag satte mig på åteln vid 23.00 och sköt vid 03.00 ungefär. 05.00 gick jag och la mig så en väl spenderad natt, det är väl detta singellivet har att erbjuda, massa jakt. Det har blivit väl över ett dussin vilt bara under 2012, det är väl det som menas med skottår? Men då har inte jaktsäsongen börjat än. 16 Augusti blir ju spännande utan dess like. Blev erbjuden att återvända till Australien där jag tidigare bott och jaga större vilt med båge kring Darwin. Dock inget som är aktuellt i nuläget då jag måste studera klart. En kompis jag inte träffat på länge kom förbi idag och vi åkte och sköt min senaste bössa, en Carl Gustaf 4000 i 6.5x55 med Apel vridmontage och en bushnell elite 3200 på. Otroligt fin bössa! Hört lite olika om siktet men det fungerar mycket bra, går jämföra med Leupold.

Skitjakt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar