lördag 7 april 2012

Skoj!Igår kväll låg min sambo och tittade på Let's dance. Likt alla heterosexuella män ville jag snabbt där ifrån. Jag åkte därför tidigt till åteln, runt 21.00. Då jag kom till åteln 21.20 parkerade jag som alltid ett par hundra meter från kojan och gick resten av vägen. Till min besvikelse var åtelbelysnignen urladdat, vanligen förekommande problem nu mera då jag inte har tid att åka runt och ladda batterierna. Jag lös därför lite snabbt med min ficklampa på åteln och tre stora svarta huvuden tittade upp och rakt på mig. Grisarna var alltså redan på åteln... Jag siktade in mig på en som stod med bredsida men kunde inte avgöra ålder och kön, där av vågade jag inte skjuta om det skulle vara kultingar på marken då jag inte såg marken. Inatt kunde jag knappt sova pga den misslyckade jaktkvällen, då jag åkte hem efter en timma.. Jag skyndade mig till åteln för att vittja åtelkameran och såg att det var tre stycken årsgrisar som varit framme, alla tre var alltså lovliga! Surt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar