fredag 6 april 2012

MIn nya 9,3x62

Min nyaste grisdräpare har kommit, blev mycket nöjd med montaget av kikaren. Kommer att bli roligt att skjuta in denna då jag inte använt repeter på länge. Även monterat ett drevsikte på min 9,3x57 så ska väl investera i ett paket jaktmatch till vardera kaliber så man kan skjuta in dem och skjuta med dem i sommar, roligare att stå på älgbanan med repeter än halvautomat. 
Det är någon vecka sedan man sköt en gris så det är snart dags igen, gav min vapensmed en påse griskotletter så kanske uppskattas! Nästa gris jag skjuter ska jag nog behålla själv, då jag säljer alla, och göra fina grillbitar på. Det är ju faktiskt dags att börja grilla nu.. Men hänger på vädret, ska även till Finland i helgen så får se hur mycket man hinner jaga, skoj med påsk, god mat och trevliga människor! 

Skitjakt på er


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar