söndag 22 april 2012

Hur går jakten för er?

Hej hej!

Nu går det åter grisar på var och varannan åtel igen, varför det har blivit så vet jag inte, det finns dock fortfarande mycket mat i skogarna. Det är skoj att så många börjat skjuta. Jag har plockat en handfull grisar iår och hade räknat med två famnar gris till. Om en timma ska jag åka och skjuta in min farfars 9,3x57 som jag satt ett billigt drevsikte på, en bra kaliber (den bästa?) för grisjakt och en bössa som tål lite slit och släng, bilder kommer då min kompis Tomas har gjort kolvakmshöjning på bössan, jag har en länk till Tomas hemsida för er som känner att ni vill få bössan att passa er bättre. Jag ska även skjuta in min Carl Gustaf 4000 i 9,3x62 då det imorgon är grisbana på Helgesbo.

Jag är väldigt dålig på att ha med mig kameran i skogen då jag jagar, där av är alla bilder på fällda vilt tagna i eller utanför den lokal där jag tar hand om passning etc. Kanske skulle man ha en kamera i bilen åt åtminstone, men det intresserar mig inte så mycket. Men för bloggandets skull har jag lovat att bli bättre på att fotografera, denna galten sköt jag i vintras/våras någon gång. Lagom stor.

Jag har försökt få tag på ett företag som gör sikten för att motbevisa all negativitet detta företag får, får se om det nu under våren kommer ett längre inlägg om detta företag. Vore skoj!

Skitjakt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar