fredag 23 mars 2012

Tidningen

Idag kunde man om man har tidningen Barometern OT i brevlådan, läsa om min ena åtel:
Läs


Tack för dina vänliga ord Maria och jag kan försäkra dig om att min åtel som ligger några hundra meter ifrån din gård inte lockar till sig fler grisar, då det endast verkar vara älgar och rådjur på åteln, vid korta tillfällen var gris där nyligen. Grisarna är ett problem och vill du inte ha dem i dina hagar får du sätta upp elstängsel som alla andra. Problemen på hagar och åkrar är stora i hela länet.
Men det är smickrande att höra att man uppskattas, det är dock bara en hobby, om grisarna frekvent gör skada på dina hagar bör du nog tillåta en jägare att spendera någon natt i hagen, finns många unga jägare som saknar mark men har viljan att jaga och inte gå till tidningen över dina små bekymmer, alla som vistats i skogarna senaste åren har nog sett vad grisarna gör, och fler blir dem! Du är långt ifrån ensam med dessa bekymmer.
Det är dock upp till markägare att kontakta jägare, inte tvärt om.


Annars är det ett härligt vårväder som efterlängtat kommer till oss.. Glöm inte, för er som kan, att det är manifestation mot rovdjurspolitiken imorgon, lördag.

Om ni bor i Stockholm och efter manifestationen känner er trötta kan ni alltid gå på Walter Borgs vapenauktion, på söndag. Jag har varit på en av dessa förra året och det är så mycket vapen att det tar hela dagen att ropa ut dem!

Skitjakt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar