måndag 19 mars 2012

Och jakten går bra!

Hejsan, kära läsare. Hoppas ni har fått njuta av våren något? Kanske har ni sett kultingar eller skjutit något intressant? Det är mycket fågeljakt som pågår och man blir bjuden titt som tätt men kommer aldrig iväg! Vore skoj att prova fågeljakt då jag älskar fågelkött.

Jag ska i veckan skriva om åtelbelysning då det är dags att sätta upp sådan, har mycket gris på åtlar som inte är upplysta och det är värdelöst om man inte har en bra belysning. Förläggning av bra åtelplats etc Kan jag ta med där då jag glömde det tidigare.

Tänkte idag bara visa er några goa bilder, på min ena åtel hade en större gris skalat tjäran men ingen bild på den stora, däremot bilder på de små;
Skoj att få se kultingar på åteln igen, det var inte länge sedan jag såg ett 30-tal i närheten av åteln. 

Skitjakt på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar